Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen

Forum > Politik och samfund > Diskussion

GMR
Skapat 2024-07-05 av GMR, man, 54 år, Uppsala län.
Nya Jerusalem
Israel 2.0

Videon presenterar utmaningar som staten Israel står inför, såsom begränsad landyta, klimat, miljö, begränsade resurser och omgivande fientliga länder. Dessa utmaningar gör framtiden för Israel osäker.

Videon föreslår att en lösning för Israels framtid är att skapa en "Himmelskt Jerusalem" på området för de fem sydukrainska regionerna Dnipropetrovsk, Zaporizjzja, Cherson, Mykolaiv och Odessa. Detta anses vara en skapande vision för mänskligheten de senaste 50 åren.

Argumenten för denna plats är dess historiska koppling till judendomen genom Khazarriket, möjligheten till försvar mot omgivande fientliga länder, samt geografiska och klimatmässiga fördelar jämfört med Birobidjan-projektet.

Videon beskriver hur detta "Himmelskt Jerusalem" skulle kunna attrahera investeringar och resurser från judiska miljonärer och miljardärer globalt, samt stöd från länder som Kazakstan, Ryssland, Tyskland och USA.

Videon presenterar en tänkt ledningsstruktur för det nya "Himmelskt Jerusalem" med en blandning av öppna och hemliga apostlar, samt nyckelpersoner från Israel och Ukraina.

Anledningarna som anges är historiska, geografiska och strategiska - denna region har tidigare haft judisk närvaro och skulle kunna utgöra en buffert mot Ryssland.

Talaren menar att detta projekt kommer att attrahera investeringar och stöd från judiska miljonärer och miljardärer världen över, samt från organisationer som Vatikanen och USA:s federala reserv.

. En ledningsstruktur presenteras med 12 "öppna apostlar" och en "dold apostel" som ska styra det "Himmelska Jerusalem".

Enligt videon nämns att Vatikanen och USA:s federala reserv (Federal Reserve) förväntas bidra med stöd till projektet för det "Himmelska Jerusalem" i Ukraina.

Specifikt sägs:

Om Vatikanen:

- En delegation från Ukraina, ledd av Viktor Pinchuk, kommer att besöka påven för att få Katolska kyrkans stöd för projektet.

- Det framhålls att det är viktigt att Katolska kyrkan förmedlar till sin församling i Västra Ukraina att detta projekt inte är riktat mot dem, utan är ett gemensamt skapande- och byggnadsprojekt.

Om USA:s federala reserv (Federal Reserve):

- Den tidigare ordföranden för Federal Reserve i USA förväntas ingå i ledningen för det "Himmelska Jerusalem"-projektet och ansvara för finansiella frågor.

- Vidare nämns att projektet förväntas få stöd från Federal Reserve, liksom från andra storbanker och finansiella institutioner i USA.

Talaren framhåller alltså att både Vatikanen och den amerikanska centralbankssystemet (Federal Reserve) bedöms som viktiga aktörer som förväntas bidra till finansieringen och stödet för denna vision om ett "Himmelskt Jerusalem" i södra Ukraina.

Svar på inlägg

GMR
#1. Publicerat 2024-07-05 av GMR
....

Enligt videon nämns följande personer som skulle kunna ingå i ledningen eller vara involverade i projektet med det "Himmelska Jerusalem" i Ukraina:

- Benjamin Netanyahu - Nämns som tänkt premiärminister för det nya Jerusalem.

- Avigdor Lieberman - Nämns som ansvarig för försvarsfrågorna.

- Yaakov Kedmi - Nämns som ansvarig för säkerhetstjänster och underrättelse.

- Natan Sharansky - Nämns som tänkt inrikesminister.

- Aryeh Eliav - Nämns som ansvarig för utrikesfrågorna.

- Vladimir Solovyov - Nämns som ansvarig för media, kultur och TV.

- Yevgeny Satanovsky - Nämns som talesman för "rådet av välgörare".

- Tetyana Montian - Nämns som ansvarig för rättsväsendet och lagstiftningen.

Utöver dessa namnges även Golda Meir och Ivanka Trump som skulle ha en framträdande roll i projektet.

Sammanfattningsvis presenterar videon en ambitiös vision om att skapa ett nytt centrum för det judiska folket i södra Ukraina, med stöd från globala resurser och en särskild ledningsstruktur. Genomförandet av denna vision framstår som en stor utmaning, men videon målar upp den som en lösning på Israels framtida problem.
HesaFredrik
#2. Publicerat 2024-07-05 av HesaFredrik
Så det är DÄRFÖR det är så viktigt att jämna Ukraina med marken! De falska Khazarjudarna är inte nöjda med det land det redan har stulit, nu börjar de se sig om efter nytt territorium att söndra och härska i!
Allting har sin förklaring.

Edit

"Argumenten för denna plats är dess historiska koppling till judendomen genom Khazarriket,"
Ja, det var ju därifrån de en gång kom vilket också bekräftar att de har inget med bibelns israeliter att göra, vilket vissa här inne förgäves har försökt att förklara. De ni kristna talar om som "guds folk" är ingenting annat än bedragare. Vilket tydligt visas här.
Gideon I
#3. Publicerat 2024-07-12 av Gideon I
Ukraina är/var redan bebott och den frågan måste först lösas med nazisionistiska metoder:

Hur Ukraina blir till ett utrotningsläger för sitt eget folk | #Krig | Kla.TV
Här kan du skriva ett meddelande som kommer att visas för alla på KristenDate.se.
Skriv Skriv här Skriv i megafonen
annonsKristna Dejtingpodden